fbpx
Annonce

Sevilla og Valencia nævnes som muligheder for Fati

FCBARCELONA.DK - 08.04.24

// Ansu Fati

Efter et noget rodet og ustabilt lejeophold i Brighton denne sæson, skal Barca finde ud af, hvad de skal gøre med Ansu Fati til sommer. Nu tales der om, at angriberen bliver lejet ud til enten Sevilla eller Valencia.

Opholdet hos Brighton er aldrig blevet den succes som Ansi Fati havde håbet, efter et par skuffende og skadesplagede sæsoner i Barca. Skaderne har fortsat forfulgt angriberen, der ikke for alvor har slået til i den sydengelske klub, der ikke ønsker at forlænge lejeaftalen.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Intet tyder på, at Barca kan finde plads til Ansu Fati i førsteholdstruppen til næste sæson. Konkurrencen om spilletiden er benhård og Fati har brug for regelmæssig med spilletid, for at finde storformen igen.

Hans agent Jorge Mendes har angiveligt flere muligheder på hånden. Wolverhampton er en af dem, men Fati og hans familie vil gerne tilbage til Spanien. Her skulle både Valencia og Sevilla have vist interesse for en lejeaftale. Begge mandskaber kæmper for at komme tilbage i toppen af spansk fodbold og de ser Ansu Fati som en god forstærkning. Det skriver avisen Sport.

Hverken Valencia eller Sevilla skulle være klar til at købe Fati, eller betale hele hans løn, for den sags skyld, så der venter nogle svære forhandlinger og fremtiden for den 21-årige Fati er derfor stadig uvis.

fati30F

.:FORSIDE:.