fbpx
Annonce

Video: Mål og assist af Ansu Fati i Europa League

FCBARCELONA.DK - 10.11.23

© Getty Images
// Ansu Fati

Ansu Fati er tydeligvis ved at finde sig til rette i engelske Brighton, som han er udlejet til i denne sæson. I går aftes spillede han en hovedrolle for englænderne, da de imponerede med en sejr på 0-2 ude over Ajax.

Brightons træner Roberto De Zerbi havde Ansu Fati med i sin startopstilling til udekampen mod Ajax i Europa Leagues gruppespil og det skulle vise sig at være en gode idé.

Artiklen fortsætter under annoncen


Der skulle nemlig kun gå et kvarter inden at Barca-spilleren bragte sig selv i fokus med en 0-1 scoring, efter godt samarbejde med holdkammeraten Simon Adingra. Fati spillede godt og efter 53. minutters spil var rollerne byttet om, da det var Fati der assisterede Agingra til 0-2, der også blev kampens resultat.

Kort efter blev Ansu Fati skiftet ud efter sin nok bedste indsats for Brighton siden skiftet i sommer. Det er helt sikkert noget der skaber glæde hjemme i Barcelona, for her er det netop håbet, at angriberen kan vende tilbage til sommer med fornyet selvtillid, efter et par frusterende sæsoner præget af skader og problemer med spillet.

Se Ansu Fatis mål herunder:

 
.:FORSIDE:.