fbpx

Engelsk journalist: 'Ansu Fati skuffede i Brighton'

FCBARCELONA.DK - 01.07.24

 


Fremtiden tegner usikkert for Ansu Fati, der vender tilbage til Barca efter et lejeophold hos engelske Brighton. Nu sætter en lokal journalist ord på Barca-angriberens sæson i Premier League og det er ikke rosende ord der lyder.

Barcas håb med Fati var, at han ville finde topniveauet frem i Brighton, efter et par skuffende sæsoner i Barca, der samtidig var præget af skader. Nu har avisen Sport bedt den engelske journalist Brian Owen om at sætte ord på oplevelsen af Ansu Fati i det engelske.

Artiklen fortsætter under annoncen


'Han har skuffet på banen. Der var store forventninger, for det sker sjældent at Brighton bruger så mange penge på en lejet spiler. Derfor kom det som en overraskelse, at De Zerbi (Brighton-træner, red.) kunne bruge så mange penge på et kort projekt, men selvfølgelig var tilhængerne henrykte over, at få en stjerne fra Barca hertil' indleder han.

'Vi fik aldrig set den bedste Ansu i premier League, men det gjorde vi i enkelte situationer i Europa. Han spillede ret godt mod Marseille og mod Ajax ude og hjemme spillede han flot sammen med Adingra, men så kom hans skade og det var hårdt. Han kom aldrig til at spille godt igen' fortsætter Owen.

'De Zerbi talte om hans indstilling og at han skulle vise mere ved træningen og i kampene, men jeg tror træneren tvilvede på ham, for han overbeviste ikke ved træningen. De Zerbi behandler spillerne som sine børn, men han er samtidig meget krævende' afslutter den engelske journalist.

Det forventes at Ansu Fati møder frem til træning i Barca den 10. juli, men det er tvivlsomt om træner Hansi Flick ønsker at beholde den 21-årige angriber i truppen resten af sæsonen.

fati26F

// Ansu Fati
.:FORSIDE:.