fbpx

Xavi forventes at tage et sabbatår efter fyringen

FCBARCELONA.DK - 30.06.24

 


Der har været helt stille omkring Xavi, siden han blev fyret for lidt over en måned siden. Han har angiveligt modtaget flere tilbud om trænerjob, men har takket nej, da ønsket er at tage et sabbatår.

De seneste 25 år i træk har Xavi været i gang, først som spiller, denæst som spillende træner og så som træner. Der har ingen pauser været på vejen, men det ser der ud til at komme nu.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ifølge avisen Sport har Xavi modtaget tilbud om trænerjobs fra Saudi Arabien, Qatar og fra europæiske klubber, men alle har fået samme svar - nej tak. Xavi vil tage sig tid til familien og lade batterierne grundigt op, inden han beslutter hvor trænerkarrieren skal fortsættes.

Målet er at tage et sabbatår fra trænergerningen og holde sig ude af mediernes søgelys. Fokus vil blive lagt på familien og så må tiden vise hvad der sker.

Dermed bliver Xavi ledig på markedet og en kandidat, når nogle klubber vælger at fyre deres træner i løbet af sæsonen. Her vil Xavis navn med stor sikkerhed blive bragt i spil og spørgsmålet er, om han er klar til at afbryde sit sabbatår, hvis der dukker noget spændende op.

I mellemtiden kan man forvente at se Xavi overvære Barcas kampe fra tilskuerpladserne, hvor han vil heppe på holdet som alle andre fans.

xavi7F

// Xavi
.:FORSIDE:.