fbpx

Mange i truppen mangler erfaring i knockoutfasen

Anders Lang Jensen - 19.02.24

// Champions League

Onsdag spiller Barca ottendedelsfinale mod Napoli i Champions League efter to sæsoner, hvor holdet er røget ud af gruppespillet. Derfor er der en stor del af hele truppen, der slet ikke har spillet en knockoutkamp i turneringen.

Der har været lidt af et generationsskifte i de seneste par år i Barca, og det kommer til udtryk, hvis man kigger på den manglende erfaring fra slutspilskampene i Champions League. En knockoutfase i forårets Champions League er der nemlig hele 12 Barca-spillere, der ikke har prøvet.

Artiklen fortsætter under annoncen


Iñaki Peña, Héctor Fort, Pau Cubarsí, Íñigo Martínez, Ronald Araujo, Alejandro Balde, Oriol Romeu, Gavi, Fermín, Raphinha, Vitor Roque og Lamine Yamal har aldrig prøvet slutspillet i Champions League. Meget overraskende er Ronald Araujo blandt disse, men da Barca røg ud til PSG i 2021, var han skadet under Ronald Koeman.

Iført Barca-trøjen er der også kun fire nuværende spillere i truppen, der har spillet forårets knockoutkampe i forårets udgave af den prestigefyldte turnering, og det er Ter Stegen, Sergi Roberto, Frenkie de Jong og Pedri.

Ilkay Gündogan, Robert Lewandowski, João Cancelo og Andreas Christensen har alle mest erfaring fra turneringen af alle i truppen, men det er fra deres respektive klubber før Barca-skiftet.

Derudover har Joao Félix, Marcos Alonso, Jules Koundé og Ferran Torres også prøvet knockoutfasen, men også i andre europæiske klubber end Barca.

balde30

 

.:FORSIDE:.