fbpx

Flick bør være tilfreds med AC's niveau ved EM

FCBARCELONA.DK - 30.06.24

 


EM sluttede i går for Andreas Christensen, da Danmark tabte med 2-0 til Tyskland. Trods skuffelsen kan danskeren være tilfreds med sine præstationer og det er Barcas nye træner Hansi Flick sandsynligvis også.

Hansi Flick følger tæt med ved EM, hvor 11 af holdets spillere har været i aktion. Det giver tyskeren god mulighed for at vurdere de enkelte spillere, både om de skal blive i klubben og hvordan de kan bruges bedst.

Artiklen fortsætter under annoncen


Andreas Christensen havde en lidt kompliceret sæson med Barca grundet varige problemer med arkillessenerne og det betød, at det var få kampe hvor han spillede 90 minutter.

Det ændrede sig under EM, hvor danskeren var i stand til at spille alle minutter i de tre gruppekampe, mens det i ottendedelsfinalen blev til 79 minutter.

Det samlede indtryk af Barca-spillerens indsats er godt, for AC spillede med ro og overblik og næsten alle hans pasninger nåede frem. Han var solid i sine markeringer og kom sjældent i problemer.

Det er helt sikkert noget der er blevet noteret i Hansi Flicks bog og selvom Andreas Christensen er en af de spillere som Barca modtager tilbud på, ventes Flick at ville beholde ham i truppen den kommende sæson, ikke mindst efter præstationerne ved EM.

ac58F

// Andreas Christensen
.:FORSIDE:.