fbpx

Gündogan kan ende med at spille 68 kampe i sæsonen

Anders Lang Jensen - 29.06.24

// Ilkay Gundogan

Tyske Ilkay Gündogan kom til Barca for et år siden, og i første sæson i Barca etablerede midtbaneprofilen sig hurtigt som en leder. Han har spillet mange kampe og fortsætter nu til EM for Tyskland i en mildest talt hektisk sæson.

Pedri spillede i sæsonen 2020/21 hele 68 kampe efter en lang sæson for Barca efterfulgt af en EM-slutrunde og De Olympiske Lege. Det antal kampe kan Ilkay Gündogan også ende på i denne sæson, og det er vel at mærke i en alder af 33 år.

Artiklen fortsætter under annoncen


Gündogan spillede 51 ud af 53 klubkampe for Barca i den forgangne sæson, mens det blev til ti landskampe for Tyskland undervejs i sæsonen. I denne EM-slutrunde har han spillet tre gruppekampe, og det bringer ham op på i alt 64 kampe lige nu.

Hvis Tyskland ekspederer Danmark ud af ottendedelsfinalen og går hele vejen til finalen derfra, vil Ilkay Gündogan altså nå op på i alt 68 spillede kampe i hele sæsonen. Det er et voldsomt tal, og også en statistik der skaber en smule bekymring i Barca.

Efter Pedris intense sæson for tre år siden blev han voldsomt skadet i den efterfølgende sæson, og de mange kampe er blevet tildelt en rolle for den udvikling. Samme skæbne vil man gøre meget for ikke sker for Gündogan, når den nye sæson sparkes i gang.

gundogan28

.:FORSIDE:.