fbpx

EM er slut for Andreas Christensen og Danmark

FCBARCELONA.DK - 30.06.24

 


Andreas Christensen vandt den individuelle duel mod holdkammeraten Ilkay Gündogan, men Tyskland vandt fredagens 1/8 finale ved EM, der dermed er slut for danskeren, mens Gündogan og Ter Stegen lever videre i turneringen.

Andreas Christensen stod overfor klubkammeraten Ilkay Gündogan i fredagens opgør i Dortmund. Den duel vandt danskeren klart, for Gündogan spillede sin dårligste kamp ved slutrunden og blev taget ud efter lidt mere end en times spil.

Artiklen fortsætter under annoncen


Gündogan lykkedes ikke med at skabe den tyske offensiv og det skyldtes ikke mindst, at Andreas Christensen havde godt styr på den danske defensiv.

Andreas Christensen blev skiftet ud med 10 minutter tilbage, da Danmark var bagud med 2-0 og var tvunget til at satse. Ter Stegen måtte endnu en gang blive siddende på bænken i samtlige 90 minutter.

Med sejren er Tyskland klar til kvartfinalen, hvor de onsdag skal møde vinderen af aftenens opgør mellem Spanien og Georgien. Dermed kan Gündogan og Ter Stegen komme til at stå overfor fire holdkammerater hjemme fra Barcelona, nemlig Lamine Yamal, Pedri, Ferran Torres og Fermín López.

ac57F

// Andreas Christensen
.:FORSIDE:.