fbpx

Avis: Bilbao vil ikke forhandle om Nico Williams

FCBARCELONA.DK - 29.06.24

 


Nico Williams ser ud til at være Barcas foretrukne spiller til at forstærke angrebets venstre side, men de skal ikke regne med nogen hjælp fra hans klub Athletic Club Bilbao, for de har ingen intentioner om at slippe angriberen.

Nico Williams viser sig flot frem ved EM i Tyskland og han betragtes som en af Spaniens bedste angribere. Derfor er det ingen overraskelse, at Bilbao ingen ønsker har om at slippe deres nok bedste spiller.

Baskerne har derfor ikke tænkt sig at tale med de klubber, der måtte henvende sig om Nico Willams denne sommer. Det skriver avisen Sport. Det gør på samme tid et skifte mere kompliceret og mere overskueligt.

Artiklen fortsætter under annoncen


Bilbao vil nemlig blot kræve, at hvis 21-årige Nico Williams skal væk, skal den pågældende klub betale hans frikøbsklausul, der angiveligt ligger omkring 50-60 mio. euro. Baskerne vil hverken forhandle pris eller dele betalingen op i rater, som man ellers ofte ser det ved spillerhandler.

Dermed er det meget gennemskueligt hvad Nico Williams koster, men det bliver ikke nemt for Barca at lægge alle pengene på bordet på samme tid.

Meget vil derfor afhænge af Barcas økonomiske formåen og om de får solgt nogle spillere i mellemtiden, så der er råd til Nico Williams. Spilleren selv har ikke udtrykt sig klart om et muligt skifte, men det vurderes at han er klar til at tage til Barcelona, hvis muligheden opstår. Det lå lidt mellem linjerne, da han kommenterede rygterne i går. 'Alle børn drømmer om, at store klubber som Barca lægger mærke til dem' lød det blandt andet fra ham.

nicowilliams12F

// Nico Williams
.:FORSIDE:.