fbpx

Ledelsen har stillet Ronald Araújo et ultimatum

Peter Vyff - 27.06.24

// Ronald Araujo

Ledelsen sendte for efterhånden flere måneder siden et kontrakttilbud til Ronald Araújo, som han endnu ikke har svaret på. Catalanerne skulle derfor have set sig nødsaget til at stille uruguayaneren et todelt ultimatum.

Ronald Araújo har været én af Barcas mest betydningsfulde spillere de to seneste sæsoner, hvor han også er blevet en del af anførergruppen. Men på trods af det, går forsvarsspilleren stadig en ganske usikker fremtid i møde, da der er en voksende bekymring for hans kontraktsituation hos klubbens ledelse.

Artiklen fortsætter under annoncen


Uruguayaneren forholder sig nemlig fortsat tavs omkring den kontraktforlængelse, som han fik præsenteret for nogle måneder siden. Og eftersom Araújo endnu ikke har svaret, og transfervinduets åbning nærmer sig, har ledelsen nu ifølge avisen Sport stillet ham overfor et ultimatum.

Catalanerne har efter sigende gjort det klart overfor landsholdsspilleren, at man ikke har tænkt sig at sprænge banken for at beholde ham. Ledelsen er samtidig klar også over, at det ikke er muligt at matche den løn som Bayern München og Manchester United har tænkt sig at tilbyde. Derfor er det nødvendigt, at Araújo sænker sine krav for at blive hos Barca.

Og hvis uruguayaneren ikke kan acceptere tilbuddet, skulle ledelsen have forklaret ham, at man er klar til at lytte på tilbud i størrelsesordenen 90-100 mio. euro. Den 25-årige Araújo har kontrakt udløb i 2026, og der er dermed en fare for at miste en stor del af hans værdi, hvis man ikke sælger ham dette transfervindue.

Den sportslige ledelsen forventes at mødes med midterforsvarens repræsentanter snarest, hvor man har krævet et svar, og mødet kan derfor blive afgørende for Araújos fremtid hos Barca.

araujo35F

.:FORSIDE:.