fbpx

Avis: Marc Guiu har været til lægetjek hos Chelsea

FCBARCELONA.DK - 28.06.24

// Marc Guiu

Det varer næppe længe inden at der kommer en officiel bekræftelse på, at Marc Guiu forlader Barca og skifter til Chelsea. Der er forlydender om, at angriberen i går var til lægetjek i den engelske klub, der betaler Barca 6 mio. euro.

Der har de seneste dage været meldinger om, at Marc Guiu er blevet enig med Chelsea om et skifte. Den engelske klub betaler hans frikøbsklausul på blot 6 mio. euro og dermed synes angriberen tabt for Barca.

Artiklen fortsætter under annoncen


Nu fortæller avisen Mundo Deportivo, at Marc Guiu i går var i London for at gennemgå det obligatoriske lægetjek. Dermed mangler der kun den officielle bekræftelse på skiftet og den kan komme når som helst.

Barca forsøgte at forlænge med Marc Guiu, som man var klar til at tilknytte førsteholdet den kommende sæsonen. Guiu menes dog at have fået en langt bedre aftale med Chelsea end Barca kunne tilbyde.

Dermed slutter Guiu sig til listen over unge talenter der forlader klubben i en tidlig alder. Tidligere eksempler har været Gerard Piqué og Cesc Fábgregas, der begge vendte tilbage, samt Ilaix Moriba, der har haft en lidt omtumlet karriere siden da.

guiu1F

.:FORSIDE:.