fbpx

Yamal: 'Jeg ville acceptere at få trøje nummer 10'

Anders Lang Jensen - 28.06.24

 


Lamine Yamal kan næsten ikke blive ved med at blive beskrevet i positive vendinger, men kometen fortsætter sin kolossale udvikling. Det har startet sammenligninger med Lionel Messi og rygter om at han får nummer 10 på ryggen.

På nuværende tidspunkt er Ansu Fati den spiller, der har trøje nummer 10 i Barca, men når Fati vender tilbage til klubben denne sommer, er det ikke ensbetydende med, at han har en fremtid i Barca. Det kan åbne for, at Yamal kan få nummer 10, som af mange vurderes som mest oplagt.

Artiklen fortsætter under annoncen


’Nummer 10 tilhører Ansu Fati lige nu. Men hvis han på et tidspunkt ikke er i truppen, og nummer 10 blev tilbudt til mig, ville jeg acceptere det. Det ville være en drøm for mig’, siger Yamal i et interview med Onda Cero i den spanske landsholdslejr til EM.

Når snakken falder på trøje nummer 10, kan man heller ikke undgå at nævne Lionel Messi. Den sammenligning vil Yamal dog ikke bidrage til.

’Messi er den bedste spiller i historien. Det er vildt at blive sammenlignet med ham, men ingen spillere kan sammenlignes med Messi. Jeg håber at få bare halvdelen af den karriere, Messi havde. Der er ingen, der kommer til at blive ligesom Messi’, siger Yamal slutteligt.

Sammen med det spanske landshold venter ottendedelsfinalen til EM mod Georgien søndag klokken 21.00.

yamal68

 

// Lamine Yamal
.:FORSIDE:.