fbpx

Yamal og Torres forklarer afbud til OL i Paris

FCBARCELONA.DK - 28.06.24

 


Om en måneds tid skydes OL i gang, hvor Spanien er med i legenes fodboldturnering. Her kunne både Lamine Yamal og Ferran Torres have været med, men nu forklarer de årsagen til, at de begge valgte at melde fra.

Barca har Pau Cubarsí, Fermín Torres og Eric García med ved de Olympiske Lege i Paris, men antallet kunne have været større. Yamal og Torres var begge på tale, men de bliver begge i Barcelona og i går forklarede de hvorfor.

Artiklen fortsætter under annoncen


'Jeg har spillet ret mange minutter for en spiller i min alder. Jeg har taget min beslutning ud fra, at jeg først skulle til EM og vil fokusere 100% på den turnering. Jeg overvejede ikke den næste. Jeg er meget ung og kan deltage næste gang, hvis træneren udtager mig. Lige nu tænker jeg kun på EM' lød det i går fra Yamal i den spanske landsholdslejr.

Dernæst var det Ferran Torres der forklarede sig. 'Jeg kunne godt tænke mig at være med ved OL, for det er en turnering jeg ikke har spillet før, men man skal også være realistisk. Sæsonen er lang og der har været mange kampe og skader. Det er ingen god idé at spille et EM og OL samme sæson, hvilket vi har set eksempler på før. Det handler om at komme sig og være klar til den nye sæson med vores. nye træner' kom det fra spanieren.

yamal87F

// Lamine Yamal
.:FORSIDE:.