fbpx

United meldes klar til at fordoble Araújos løn

Peter Vyff - 28.06.24

// Ronald Araujo

Barca har gjort det til deres prioritet at løse situationen omkring Ronald Araújo, der kan være på vej væk til sommer. Catalanerne ønsker at beholde midterforsvaren, men situationen besværliggøres nu af interesse fra Manchester United.

Barca præsenterede for nogle måneder siden Ronald Araújo for en kontraktforlængelse, som han endnu ikke har svaret på. Ledelsen skulle således have stillet forsvarsspilleren et ultimatum, da man kræver et svar, og hvis man ikke kan blive enige, kan han blive solgt for en pris i omegnen af 100 mio. euro.

Artiklen fortsætter under annoncen


Og skulle det ende med et salg, står Manchester United ifølge avisen Sport klar til at kapre uruguayaneren, der er et stort transfermål for flere europæiske storhold. Bayern München er også blevet meldt som en mulig destination for Araújo, men englæderne menes dog at presse hårdest på for en transfer.

United er angiveligt overbevist om, at landsholdsspilleren er en sikker investering, og man er derfor også klar til at fordoble den løn, som Barca skulle have tilbudt ham. Men som situationen er nu, afhænger forhandlingerne af Araújo, der skal give sit tilsagn, før forhandlingerne kan starte.

Uruguayaneren er dog efter sigende ganske splittet om, hvad der skal ske i fremtiden, og samtidig ønsker han at tage den med ro, da han først har kontraktudløb i 2026. Men fra et sportsligt synspunkt, er det bedst at fortsætte karrieren hos Barca, der dog langt fra kan tilbyde den løn som han kræver.

Den 25-årige Araújo er derfor nødt til at finde ud af, hvorvidt han er klar til at sænke sine lønkrav for at blive, eller om han skal tage springet til Premier League. Og svarer midterforsvaren ikke snart, virker et salg nærmest uundgåeligt, da Barca uanset er nødt til at sælge én eller flere nøglespillere for at få råd til forstærkninger.

araujo90F

.:FORSIDE:.