fbpx

Bekymring over Fermín López' krævende sommer

FCBARCELONA.DK - 27.06.24

// Fermin Lopez

Lige nu befinder Fermín López sig i Tyskland med den spanske EM-trup og i går blev han udtaget til de Olympiske Lege. Dermed venter der Barca-spilleren en meget krævende sommer og det skaber bekymring i Barcelona.

21-årige Fermín López har haft en vild sæson, der uventet bød på en massivt gennembrud for Barca, en EM-udtagelse og nu også deltagelse ved sommerens OL i Frankrig. Han er den eneste af Barcas spillere ved EM, der også skal med til legene, hvor han får selskab af klubkammeraterne Pau Cubarsí og Eric García.

Artiklen fortsætter under annoncen


Fermin spillede hele 42 kampe for Barca i den netop afsluttede sæson, og selvom han kun er noteret for en enkelt kamp ved EM indtil nu, er det et krævende program han går igennen. Der trænes hver dag i Tyskland og da Spanien ventes at nå langt ved slutrunden, risikerer Fermín at gå direkte fra EM til forberedelserne til OL.

Det sender uundgåeligt tankerne tilbage til 2021, hvor Pedri oplevede præcist det samme. Han fik også sit gennembrud i Barca, kom til EM og dernæst OL. Resultatet blev en slidt krop og en efterfølgende sæson der blev præget af skader, noget som har forfulgt ham lige siden.

Derfor er der bekymring i Barcelona over Fermíns stramme program, for enhver topspiller har brug for ferie til at lade batterierne op og restituere. Det bliver svært at finde tid til, for hvis Spanien når langt ved OL, vender Fermín først tilbage en uge inden La Liga skydes i gang.

fermin20F

.:FORSIDE:.