fbpx

Fermín López: 'Min drøm er gået i opfyldelse'

Peter Vyff - 01.02.24

// Fermin Lopez

Barca annoncerede tirsdag, at man har indregistreret Fermín López på førsteholdet. Spanieren havde svært ved at skjule sin glæde, da han blev bedt om at sætte ord på nyheden.

Selvom Xavi forlader Barca til sommer, vil han altid blive husket som en træner, der gav debut til en række store La Masia-talenter. Cheftræneren har bare i denne sæson gjort brug af spillere som Héctor Fort, Pau Cubarsí, Marc Guiu og Fermín López.

Sidstnævnte har især gjort det godt, hvor han efter en imponerede indsats i Barcas pre-season, blev tilknyttet førsteholdet. Spanieren er derfor nu også blevet indregistreret som en fast førsteholdsspiller, og han kommer i fremtiden til at spille med nummer 16 på ryggen.

Artiklen fortsætter under annoncen


Den 20-årige Fermín osede derfor også af stolthed, da han efter offentliggørelsen, blev bedt om at kommentere på forfremmelsen: 'Min drøm er gået i opfyldelse. Jeg er beæret over at have fået et rygnummer på førsteholdet, og jeg takker alle, der har fulgt mig på min vej. Alle mine holdkammerater, mine trænere og alt personale, der har været med til at gøre det hele muligt' sagde spanieren til Barcas mediekanal.

Midtbanetalentet fortsatte efterfølgende med at sætte ord på sin taknemlighed. 'Jeg tror det er en drøm for enhver spiller at blive tilknyttet en klub som den her. Jeg er så taknemlig overfor klubben, og vi vil arbejde hårdt på at opnå en masse succes' understregede Fermín.

'Sandheden er, at jeg altid har drømt om det her, men jeg har aldrig turde forestille mig det her øjebik. Jeg er meget glad, og det er min familie også, og nu skal jeg fortsætte det hårde arbejde' afsluttede stortalentet.



.:FORSIDE:.