fbpx

Barca arbejder på ny forlængelse med Fermín

FCBARCELONA.DK - 12.05.24

// Fermin Lopez

Det er ikke engang et år siden, at midtbanetalentet Fermín forlængede sin kontrakt med Barca frem til 2027. Nu arbejder klubben dog angiveligt allerede på et forlænge og forbedre kontrakten igen.

I august sidste år offentliggjorde Barca, at Fermín López havde underskrevet en forlængelse frem til sommeren 2027. Her fik Fermín desuden en frikøbsklausul på 400 millioner euro.

Artiklen fortsætter under annoncen


Nu meddeler den catalanske avis Sport, at ledelsen i Barca allerede arbejder på en ny forlængelse og forbedring af kontrakten med Fermín. Det skyldes, at Xavi og den sportslige ledelse er særdeles tilfredse med den 21-årige midtbanespillers præstationer i denne sæson, hvor han har understreget sit enorme potentiale. 

Xavi og sportsdirektør Deco skulle betragte Fermín som en fremtid stamspiller på holdet og derfor ønsker man allerede nu at belønne spanieren og binde ham yderligere i den catalanske hobedstad. Ifølge avisen Sport er planen er tilbyde Fermín en betragteligt lønforhøjelse, en højere frikøbsklausul og en forlængelse frem til 2028 eller 2029. 

Fermín López kom til Barca i 2016 og startede på klubbens U14-hold hvorfra han har arbejdet sig hele vejen op på førsteholdet, hvor han i denne sæson har leveret adskillige flotte præstationer.

.:FORSIDE:.