fbpx

Officielt: Barca starter den nye sæson den 10. juli

FCBARCELONA.DK - 26.06.24

 


Om præcis to uger tager Barca hul på den nye sæson, når spillerne møder ind igen efter sommerferien. I en pressemeddelelse onsdag skriver Barca, at truppen starter sæsonen 2024/2025 onsdag den 10. juli.

I Barcelona går man en spændende sæson i møde, hvor man med den nye træner Hansi Flick i spidsen skal forsøge at genrejse sig efter en skuffende sæson, hvor man som bekendt skuffede i både La Liga og Champions League.

Artiklen fortsætter under annoncen


Denne onsdag kunne Barca så offentliggøre, at den catalanske trup tager hul på den nye sæson onsdag den 10. juli. Her vil spillerne møde ind for at gennemgå de årlige lægeundersøgelser, hvorefter man påbegynder træningen forud for sæsonstarten.

Truppen vil fra den 10. til den 28. juli træne på Ciutat Esportiva i Barcelona, hvorefter man rejser til USA for at spille træningskampe. Her skal man som bekendt møde Manchester City, Real Madrid og AC Milan, inden ligaen skydes i gang den 18. august.

Hansi Flick må undvære tre spillere ved sæsonstarten og her er tale om Pau Cubarsí, Eric García og Fermín, som alle er blevet udtaget til OL for Spanien. OL i fodbold spilles fra den 24. juli til den 10. august, og den spanske landsholdstrup vil være samlet allerede fra den 1. juli.

// 2024/2025
.:FORSIDE:.