fbpx

Avis: Barca vil beskytte Hansi Flick for pressen

FCBARCELONA.DK - 27.06.24

 


Det er ikke meget man har set til Hansi Flick siden hans ansættelse blev meldt ud for næsten en måned siden. Nu er der forlydender om, at han først udtaler sig om en måned, inden at holdet rejser til USA.

Den catalanske og spanske presse hungrer efter at høre Flicks holdninger til alverden ting, ikke mindst hvilke tanker han gør sig omkring ændringer i truppen denne sæson. Blev der holdt pressemøde i dag ville det fyge med spørgsmål om konkrete navne og forventninger til sæsonen der står for døren.

Artiklen fortsætter under annoncen


Medierne er med til at skabe et massivt pres og det vil Barca gerne beskytte Flick imod så længe det er muligt. Det fortæller avisen Mundo Deportivo. Derfor er der ikke lagt nogen officiel præsentation i kalenderen eller planlagt pressemøde, hvor medierne kan stille spørgsmål.

Man ønsker at give Flick mest mulig ro i hans forberedelse og derfor bliver det nok først i slutningen af juli måned, at Hansi Flick stiller op til interview. Det bliver dog ikke med medierne til stede, for det er klubbens webkanal Barca One der står for interviewet, der ventes at finde sted lige inden afrejsen til USA, hvor Barca skal på træningsophold og møde Manchester City, Real Madrid og AC Milan.

Det er uvist om Hansi Flick stiller op til pressemøder i forbindelse med kampene i USA, men det er tydeligt, at han får en langt mere tilbagetrukken rolle end Xavi havde.

flick1F

// Hansi Flick
.:FORSIDE:.