fbpx
Annonce

Flick skifter til den samme agent som Lewandowski

Simon Arun Vrábel - 16.02.24

 


Imens mange navne nævnes i forbindelse med det snart ledige trænersæde i Barca, så gentages Hansi Flicks navn flere og flere gange. Succestrænerens nylige skifte af agent puster nu endnu mere liv til rygterne om en fremtid som Barca-træner.

58-årige Hansi Flick har netop skiftet agent således, at han nu bliver repræsenteret af Pini Zahavi, som udover at have Robert Lewandowski i sin fold også er gode venner med Joan Laporta.

Artiklen fortsætter under annoncen


Listen af trænere som rygtes til at overtage sædet efter at Xavi stopper til sommer er lang, men især tyske Hansi Flick har været nævnt ofte i den catalanske presse. Flick skulle angiveligt også været på blokken i Bayern München, men den klubløse træner har netop skiftet agent, og det er et skifte som skaber opsigt i den catalanske presse.

Således har flere catalanske medier samlet historien fra Sky Germany op om, at Flick nu bliver repræsenteret af Pini Zahavi, som også repræsenterer Robert Lewandowski. Mange mener, at Zahavis gode forhold til Joan Laporta var altafgørende for polakkens skifte til Barca, og derfor spekuleres der i, om Zahavi og Laporta kommer frem til endnu en aftale om Flick.

Hansi Flick har tidligere trænet Bayern München, for hvem han blandt andet vandt Champions League med i 2019/2020, og tilbage i 2014 vandt han VM med det tyske landshold. Flick stoppede dog som landstræner i 2021, og har siden da holdt en pause fra trænergerningen.

// Hansi Flick
.:FORSIDE:.