fbpx

Hansi Flick nævnes som en seriøs trænerkandidat

Peter Vyff - 01.02.24

 


Xavi annoncerede i lørdags sin afsked med Barca, og sidenhen er der blevet spekuleret i, hvem der kan overtage trænersædet. I den forbindelse nævnes nu Hansi Flick, som præsident Laporta skulle være begejstret for.

Det helt store diskussionsemne i fodboldverdenen er i øjeblikket, hvem der skal erstatte Xavi, der stopper hos Barca til sommer. Medierne har allerede nævnt flere trænere, såsom Rafael Márquez, Thiago Motta, Luis Enrique og Jürgen Klopp, for bare at nævne nogle af dem.

Artiklen fortsætter under annoncen


Kandidaterne er mange, og forleden tilføjede journalisten Christian Falk fra avisen BILD også Hansi Flick til listen over mulige afløsere. Tyskeren har stået uden job, siden han blev afskediget som landstræner for Tyskland, og han skulle angiveligt være klar til at påtage sig en ny udfordring.

Den 58-årige Flick nævnes også som en mulig kandidat hos Liverpool, der også står uden cheftræner til sommer, hvor Klopp har meddelt sin afgang. Joan Laporta har derfor ifølge Falk travlt med at overtale den tidligere Bayern-træner, til at påtage sig titlen som cheftræner for Barca.

Udover at tyskeren allerede har vist sit værd som vindende træner, da han i 2020 sikrede Bayern München seks titler, er der også en anden grund til, at han er en god kandidat for Laporta. Barca skal med ansættelsen af Flick ikke ud og betale en kompensation for ansættelsen, hvilket er tilfældet med langt størstedelen af de andre træneremner på kontrakt.

Og eftersom økonomien fortsat har sit greb om catalanerne, er det ikke utænkeligt, at netop det faktum, i sidste ende, kan få ledelsen til at gå efter Flick som kommende Barca-træner.// Hansi Flick
.:FORSIDE:.