fbpx

Avis: Barca forbereder bud på Nico Williams

Peter Vyff - 26.06.24

 


Det er efterhånden kendt, at Barca har snøren ude efter Nico Williams, der har gang i en stor sæson. Catalanerne skulle nu være klar med deres første bud på kantspilleren, og prisen kommer angivelig tæt på hans frikøbsklausul.

Selvom Barca har store planer om at forstærke den defensive midtbane lader det til, at ledelsens fokus nu er skiftet til at finde en kantspiller til startopstillingen. Og her er navne som Kvicha Kvaratskhelia og Dani Olmo nævnt, men førsteprioriteten skulle dog være den fremadstormende Nico Williams.

Spanieren har tiltrukket sig en masse interesse efter en imponerede sæson for Athletic Club Bilbao, samt for det spanske landshold, der har storspillet under den igangværende EM-slutrunde. Williams er således blevet sat i forbindelse med Chelsea, Arsenal og Barca, der alle ved, hvad det kræver at købe ham.

Artiklen fortsætter under annoncen


Stortalentet har nemlig en frikøbsklausul i omegnen af 60 mio. euro, og det er nu en pris som Barca angiveligt har tænkt sig at matche. Catalanerne forbereder ifølge avisen Sport et tilbud på spanieren, der kommer til at lyde på 55 mio. euro plus 10 mio. euro i variabler.

Ledelsen er samtidig også åbne overfor at inkludere Iñigo Martínez i handlen, såfremt det er noget, der har Athletic Clubs interesse. Barca hentede selv forsvarsspilleren hos baskerne sidste sommer, og det er derfor uvist, hvorvidt parterne er åbne over for en retur.

Det samlede tilbud overstiger dermed Williams' frikøbsklausul, men betalingen er dog delt op i to rater af henholdsvis 30- og 25 mio. euro, hvilket er noget Athletic skal acceptere. Catalanerne mangler samtidig også at diskutere de personlige vilkår med spanieren, og handlen befinder sig derfor fortsat i startfasen.

// Nico Williams
.:FORSIDE:.