fbpx

Pedri: 'Mangler stadig at vise min bedste version'

FCBARCELONA.DK - 23.06.24

// Pedri

Pedri har haft en ustabil sæson med flere skader, men han nåede at blive klar til EM-slutrunden, hvor han er en af Spaniens bærende spillere. I går erkendte han dog ærligt, at han ikke har nået sit topniveau endnu.

Diverse muskelskader har gjort sæsonen svær for Pedri, men han nåede tilbage i maj måned og spillede en række fine kampe for Barca. Det fik landstræner Luis de la Fuente til at udtage Barca-spilleren, der under normale omstændigheder er indiskutabel på det spanske landshold.

Artiklen fortsætter under annoncen


Pedri er startet inde mod både Kroatien og Italien, men er blev skiftet ud i løbet af kampene. I går erkendte spanieren da også, at formen ikke er helt på 100%.

'Der vil altid være tvivl om en skade vender tilbage, men jeg vidste, at hvis jeg havde det godt og arbejdede hårdt, så ville landstræneren vise mig tillid. Der er nogle der siger, at jeg ikke er den samme som før, men jeg er ved at finde ind i rytmen og der mangler ikke meget, men jeg mangler stadig at vise min bedste version' lød det ærligt fra ham i landsholdslejren.

Spanien er kommet godt fra start ved EM med to sejre og Pedri håber holdet kan gå hele vejen. 'Vi er meget glade for den ros vi får,  men vi er kommet til Tyskland for at vinde mesterskabet. Nu handler det om at slutte gruppespillet med 9 point ud af 9 mulige' sagde han videre.

Spanien spiller sin sidste gruppekamp mandag aften, hvor de møder Albanien.

pedri49F

.:FORSIDE:.