fbpx
Annonce

God udvikling for de skadede spillere ved træningen

FCBARCELONA.DK - 06.04.24

 


Det begynder efterhånden at lysne for de skadesmeldte Frenkie de Jong, Pedri og Andreas Christensen, der alle kæmper med at blive klar til onsdagens kamp mod PSG. Ved dagens træning gjorde de alle store fremskridt, især De Jong.

Ved formiddagens træning ønskede trænerstaben at teste de tre spillere for at se, hvor langt de var nået i deres genoptræning og her var der gode nyheder hele vejen rundt.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Der blev arrangeret en intern træningskamp på en halv time, hvor truppen blev delt op i to hold. Her så man Frankie de Jong spille samtlige 30 minutter i et fint tempo og dermed ser det ud til, at ankelskaden er et overstået kapitel.

Også Pedri og Andreas Christensen var også i aktion i træningskampen, men fik ikke alle 30 minutter. Det skyldes sandsynligvis et ønske om at passe lidt ekstra på dem på grund af skadernes karakter. Pedri er lårskadet og Christensen har haft problemer med en akillessene.

Konklusionen er, at Frenkie de Jong er længst fremme og med stor sandsynlighed kommer med i den trup, som Xavi udtager mandag eller tirsdag. Det gør Pedri og Christensen nok også, med mindre de oplever problemer de næste par dage.

pedri5F

// Andreas Christensen // Frenkie de Jong // Pedri
.:FORSIDE:.