fbpx
Annonce

Avis: Pedri er meget tvivlsom til PSG-kampen

FCBARCELONA.DK - 07.04.24

 


De seneste dage har der været positive meldinger om Pedris muligheder for at blive klar til PSG-kampen på onsdag. Nu er der dog forlydender om, at spanieren ikke når i mål med en klarmelding inden det vigtige opgør.

Xavi kommer sandsynligvis til at klare sig uden Pedri i den første Champions League kvartfinale mod PSG på onsdag i Paris. Den nedslående melding kommer fra avisen AS.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Pedri har endnu ikke kunne gennemføre en hel træningssamling og selvom udviklingen går i den rigtige retning, går det tilsyneladende ikke stærkt nok til, at midbanespilleren kan sendes på banen på onsdag.

Pedri har haft en kedelig skadeshistorik de seneste par sæsoner, især når det gælder lårskader, som det også er tilfældet denne gang. Derfor er trænerstaben ikke klar til at forcere Pedris tilbagevenden. Det ville være risikabelt at belaste ham 100% om få dage og derfor er det meget sandsynligt, at han ikke får klarmeldingen til onsdagens kamp.

Derimod skulle der være gode muligheder for at se ham i aktion til returkampen tirsdag i næste uge, hvor Barca har fordel af hjemmebane.

pedri33F

// PSG // Pedri
.:FORSIDE:.