fbpx

Luis Enrique: 'Jeg vender hjem til Barcelona'

Peter Vyff - 20.03.24

// PSG // Luis Enrique

Barca trak i sidste uge PSG som deres modstander i kvartfinalen i Champions League. Storkampen bliver særligt speciel for parisernes træner Luis Enrique, som dermed gæster den klub han både har trænet og spillet for.

Efter en række sæsoner med skuffende resultater i Champions League, er Barca endnu engang en del af det fine selskab. Catalanerne har således spillet sig frem til turneringens kvartfinale, hvor det sidste uge stod klart, at modstanderen bliver de franske mestre fra Paris Saint-Germain.

Artiklen fortsætter under annoncen


Den franske hovedstadsklubben bliver trænet af Luis Enrique, der med god succes stod i spidsen for Barca fra 2014 til 2017. Spanieren har også repræsenteret catalanerne som spiller, og det bliver derfor en noget special oplevelse for ham at stå overfor en klub som han nærer så stor en kærlighed til.

'Jeg kommer hjem, det er ligesom til jul. Barca er et meget specielt sted for mig, og kampene bliver også meget specielle. PSG og Barca er to hold, der har delt en masse i løbet af de sidste par år' sagde spanieren i går ifølge avisen Sport.

Den 53-årige Enrique henviste til en række spændende opgør klubberne imellem, og han blev direkte spurgt til Barcas 6-1 sejr i 2017, hvor han trænede catalanerne. 'Det er en del af historien og jeg er meget stolt af resultatet. Desværre kunne vi ikke bruge vores comeback til noget, da Juventus eliminerede os runden efter' svarede PSG-træneren.

Spanieren blev efterfølgende bedt om at kommentere på franskmændenes chance for at vinde Champions League. 'Det bliver svært. Vi har aldrig vundet Champions League, selvom det er vores klare mål og der er ikke en klub, der har større ambitioner end os. Jeg er ligeglad med om vi er favoritter eller ej. Jeg har gjort det klart overfor holdet, hvad vi er i stand til, og vi bliver kun bedre i takt med spillernes voksende rutine i turneringen' sagde Luis Enrique.

Cheftræneren kom til sidst endnu engang ind på returen og mødet med Barca: 'Jeg vender retur til Barcelona, som er byen, hvor jeg tilbragte størstedelen af min karriere, og det er fortsat et sted, hvor jeg trives. Det bliver dejligt at komme tilbage, men det bliver en hård kamp for os. Barca er en vanskelig modstander, men vi skal bevise at vi fortjener at nå langt i denne turnering' afsluttede han.

luisenrique4F

.:FORSIDE:.