fbpx

Luis Enrique: 'Det bliver en speciel kamp for mig'

FCBARCELONA.DK - 10.04.24

// PSG // Luis Enrique

PSG-træner Luis Enrique holdt pressemøde i går forud for Champions League kvartfinalen mod Barca. Her erklærede han ærligt sin store kærlighed til Barca, men udtrykte samtidig en stor tro på succes med PSG.

'Vi er inde i en god periode og kampene kommer på det bedste tidspunkt for os. Jeg håber vores ambitioner overstiger presset. Jeg føler store ambitioner og håb, og en stor lyst til at spille mod mægtige Barca' indledte han.

Her er hvad han også udtalte:

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


En fordel at Luis Enrique kender Barca?
'Jeg kender ikke Xavi som træner, kun som spiller og en Barca-fan som alle andre. Jeg kender klubben godt, men jeg ved ikke om det er en fordel eller en ulempe. Det bliver en speciel kamp for mig'.

Forholdet til Barca:
'I sidste ende handler det om at være professionel. Det er indlysende, at jeg elsker Barca overalt på jorden, men jeg er også overbevist om, at jeg kan give titler til PSG'.

En ulempe at starte på udebane?
'Nu tæller udebanemål ikke længere dobbelt og derfor vil jeg helst spille første kamp på hjemmebane. Vi kommer til at opleve en vild stemning, for vi bliver bakket op til det sidste'.

Hvem repræsenterer bedst Barcas værdier, Xavi eller Luis Enrique?
'Det er helt sikkert mig. Se på fakta og titler, boldbesiddelse, det høje pres. Det er helt sikkert mig, men der er nok nogle der mener det modsatte'.

Er PSG favorit til at gå videre?
'Selvom jeg ikke accepterer det, er der folk der tænker sådan, men jeg er ligeglad. Det afgørende er når bolden begynder at trille. Den der er mest aggressiv og effektiv vil have de bedste muligheder'.

luisenrique7F

.:FORSIDE:.