fbpx

Luis Enrique: 'Jeg er sikker på, at vi kan slå Barca'

Peter Vyff - 09.04.24

// PSG // Luis Enrique

Barca og PSG mødes i morgen på Parc de Princes, og det bliver en speciel kamp for Luis Enrique. Spanieren har et tæt forhold til det catalanske mandskab, men han er dog sikker på, at PSG ender med at stå i semifinalen.

Champions League-kvartfinalen imellem Barca og Paris Saint-Germain bringer en masse store historier med sig, da klubberne har været genstand for en større rivalisering de senere år. Den seneste episode skete i sommer, hvor Ousmane Dembélé skiftede til de franske mestre, og han forventes derfor at få en ikke særlig venlig velkomst i returkampen på Montjuïc.

Det bliver også en speciel kamp for Luis Enrique, der både har fungeret som træner og spiller for Barca. Cheftræneren forlod Catalonien tilbage i 2017, hvor han nåede at vinde 'The Treble', og efter et par omveje endte han i sommer med at stå i spidsen for PSG.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Det bliver derfor en noget anderledes kamp for Luis Enrique, der ser det som en god mulighed for at bevise sig selv. 'Det er svært at spille mod Barca, men det er også en god chance for at vise, hvem jeg er. Jeg vil spille en stor rolle, og jeg vil have, at mit hold vinder. Jeg vil vise alle og mig selv, at jeg er en træner på højeste niveau' udtalte han i går til PSG's egne medier.

Han er overbevist om, at PSG ender i semifinalen. 'Barca er et hold med stor kvalitet, de har et godt sammenhold, og det bliver svært at besejre dem. Men jeg synes også, at vi spiller på et højt niveau, og vi er i en god form, og jeg er sikker på, at vi kan slå Barca' sagde Luis Enrique videre.

Spanieren mener at presset på Barca er langt større end på PSG. 'Der er intet pres på os i Champions League. Barca har vundet turneringen fem gange, og vi har aldrig løftet pokalen. Jeg er sikker på, at lysten til at vinde turneringen er større hos os, men presset er på dem' forklarede den tidligere Barca-træner.

Luis Enqirue blev til sidst spurgt ind til, hvordan PSG kommer til at håndtere kampen. 'Vores plan er helt klar. Vi skal forsøge at kontrollere kampen, hvor vi kan, og bruge de våben vi har. Hvis der er tidspunkter, hvor vi ikke kan holde fast i bolden, skal vi være dygtige til at forsvare os uden, og stadig skabe problemer for modstanderen. Trænerne kommer ikke til at vinde kampen, det gør spillerne, og jeg tror, at det bliver en fantastisk kamp' afsluttede spanieren.

luisenrique6F

.:FORSIDE:.