fbpx

Tilbud: Se Barca-PSG i Champions League

FCBARCELONA.DK - 19.03.24

© Getty Images
// PSG // Champions League

Barca skal i Champions League kvartfinalen som bekendt møde Paris Saint-Germain over to kampe. Nu kan man sikre sig en plads på stadion til det afgørende opgør i Barcelona den 16. april.

Der er lagt op til en vaske ægte gyser, når Barca og Paris Saint-Germain igen krydser klinger i Champions League. Det sker i kvartfinalen, hvor man spiller to kampe i april måned. Det første opgør spilles i Paris den 10. april, mens returkampen i Barcelona spilles den 16. april.

Det er som altid hos Danmarks førende udbyder af fodboldrejser, LA Travel, at man lige nu er klar med et tilbud til opgøret i Barcelona tirsdag den 16. april. Med i pakken får man billet til kampen og en overnatning på hotel i Barcelona med morgenmad. Prisen er 3.395 kr. kr. per person.

Udover pakken fra La Travel skal man selv sørge for flyrejsen til Barcelona. Her flyver både SAS, Norwegian og Vueling direkte tur/retur, og flybilletten kan lige nu fås meget billigt til under 1000 kr.

Er man interesseret i overstående tilbud skal man udfylde formularen herunder, hvorefter man vil blive kontaktet af LA Travel.

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

.:FORSIDE:.