fbpx
Annonce

Fra nu af handler det udelukkende om PSG

FCBARCELONA.DK - 02.04.24

// PSG // Champions League

Barca hentede en pligtsejr i lørdags over oprykkerne fra Las Palmas og det blev startskuddet til sæsonens allervigtigste opgave indtil nu, nemlig første kvartfinale mod PSG i Champions League om cirka en uge.

Alle Barca-fans drømmer om videre avanchement i Champions League og træner Xavi Hernández drømmer nok mest af alle, for det ville være en kæmpe bedrift at bringe holdet til semifinalen i den prestigefyldte turnering med det eftertragtede trofæ.

Det vil kræve en samlet sejr over Paris Saint-Germain over to kampe, i Paris på næste onsdag den 10. april, og i Barcelona seks dage senere, tirsdag den 16. april.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Der spilles ingen kampe i La Liga inden Barcas første møde med PSG, da den kommende weekend er helliget Copa del Rey finalen mellem Athletic Club Bilbao og Mallorca.

Det giver Xavi mulighed for at sætte fuld fokus PSG den kommende uge. Her vil træningen bliver brugt til at træne de taktiske tanker og alternativer, ligesom en række spillere skal have trimmet formen.

Håbet er, at nøgespillere som Andreas Christensen, Frenkie de Jong og Pedr alle når at blive klarmeldt til opgøret. Alle tre træner målrettet mod netop denne kamp.

Derudover er der en række spillere som er lidt slidt af mange minutter og som har brug for at restiturere. Det drejer sig om spillere som Gündogan, Araujo, Lewandowski og Koundé.

Xavi står derfor gode betingelser i forberedelsen til første kamp i Paris, hvor det mest af alt handler om, at skabe et godt udgangspunkt til returkampen i Barcelona.

training12F

.:FORSIDE:.