fbpx

Avis: Fiorentina melder sig ind i kampen om Roque

FCBARCELONA.DK - 22.06.24

 


Der er mange rygter omkring Vitor Roque for tiden og det er uvist om han bliver en del af førsteholdstruppen eller om klubben vælger at leje ham ud. Nu er der forlydender om, at Fiorentina har taget kontakt til Barca.

Umiddelbart set det ud til, at Hansi Flick vil se Vitor Roque an når træningen starter op efter sommerferien, men hvad der sker derefter inden transfervinduet lukker med udgangen af august, er usikkert.

Artiklen fortsætter under annoncen


Flere klubber står klar til at overtage den brasilianske angriber. FC Porta har på det seneste lignet en mulig destination, men italienske Fiorentina skulle også være særdeles interesseret. Det fortæller avisen Mundo Deportivo der videre beretter, at italienerne allerede har taget kontakt til Barca, både for at flage sin interesse, men også for at forhøre sig om mulighederne.

Vitor Roque ser ud til at ville kæmpe for at blive i Barca. Han er vendt tidligt tilbage fra sommerferien og træner for sig selv i Ciutat Esportiva. Målet er at formen er på plads når Hansi Flick kalder til sæsonens første træning. Her vil der mangle de spillere der er med ved EM og Copa América, hvilket vil give Roque mulighed for at vise sig frem.

roque34F



// Vitor Roque
.:FORSIDE:.