fbpx

Det økonomiske spil om Nico Williams er i fuld gang

Anders Lang Jensen - 24.06.24

 


Nico Williams er kommet stærkt fra start under EM-slutrunden og Barca meldes stærkt interesserede i offensivspilleren. Det er der flere andre storklubber, der også er, og det store spil omkring Williams er i fuld gang.

I sin kontrakt med Athletic Bilbao har Nico Williams en frikøbsklausul på omkring 60 millioner euro, men den er ikke officielt bekræftet fra parterne. Frikøbsklausulen er dog til stede og ligger i dette økonomiske leje. Derfor er den absolut afgørende i det nuværende skakspil om Williams.

Engelske Chelsea er særdeles interesserede i Nico Williams og er mere end klar til at lægge de 60 millioner euro på bordet for at købe ham fri af Athletic Club Bilbao. Det sætter de økonomiske rammer for en potentiel transfer med Nico Williams, og det gør, at Barca må indstille sig på at betale købsklausulen i kontrakten.

Artiklen fortsætter under annoncen


Barca er på nuværende tidspunkt ikke i en økonomisk situation, hvor klubben kan være med i skakspillet om Nico Williams. Men flere handlinger denne sommer kan ændre det billede, enten ved at sælge en anden profil eksempelvis Raphinha – eller ved at sikre sig nye rammer ved en ny sponsoraftale med Nike.

En ny kontrakt med trøjegiganten Nike meldes nemlig på trapperne, og den ser angiveligt ud til at sikre Barca et større årligt beløb samt en underskrivelsesbonus på mellem 100 og 150 millioner euro.

I så fald vil Barca øge budgettet markant, og det vil spredes som ringe i vandet i forhold til mulighederne på transfermarkedet denne sommer.

nicowilliams3

// Nico Williams
.:FORSIDE:.