fbpx

Avis: Nike har lavet fejl på næste sæsons trøje

FCBARCELONA.DK - 24.06.24

 


Netop som en ny aftale mellem Barca og Nike meldes på trapperne, er der muligvis en ny konflikt mellem parterne under opsejling. Nike har angiveligt lavet en fejl på næste sæsons trøjer og det kan blive dyrt for Barca.

Barca og Nike kom tidligere på året gevaldigt på kant med hinanden og det kom så vidt, at præsident Laporta forsøgte at ophæve aftalen, men forgæves. Siden har man forhandlet om en ny aftale og den skulle være lige på trapperne.

Artiklen fortsætter under annoncen


Nu fortæller avisen AS imidlertid, at en ny konflikt kan være på vej. Nike har angiveligt produceret næste sæsons trøjer med en fejl på Spotify logoet og det skulle være årsagen til, at næste sæsons jubilæumstøje, der markerer klubbens 125 år, endnu ikke er ude i Barca-butikkerne.

Der er ingen billeder af den fejlproducerede trøje, men AS fortæller, at trøjesalget kan blive forsinket og det vil koste klubben mange penge. Barcelona besøges af millioner af turister om sommeren og mange af dem køber en Barca-trøje.

Det er usikkert hvornår Nike har næste sæsons trøje klar med et korrekt logo, men der spekuleres i, at holdet måske kommer til at spille sine træningskampe i USA i sidste sæsons trøje.

Hvordan Barca reagerer på denne alvorlige fejl er usikkert, men det virker oplagt at de vil kræve at Nike kompenserer dem for det økonomiske tab som forsinkelsen medfører.

hjemmetroje2425F

// Nike
.:FORSIDE:.