fbpx
Annonce

Avis: Gavi forventes tidligst retur i oktober

Peter Vyff - 10.05.24

 


Gavi blev i november sidste år, ramt af en korsbåndsskade, der holder ham ude i resten af sæsonen. Catalanerne havde håbet at få midtbanespilleren retur til holdets pre-season, men meget tyder nu på, at han tidligst er klar til oktober.

Barca har været ekstremt hårdt ramt af skader i denne sæson, og især på midtbanen, hvor Xavi i lange perioder har stået uden Pedri og Frenkie de Jong. Cheftræneren mistede derudover også Gavi i november, der under en landskamp for Spanien pådrog sig en alvorlig knæskade, der krævede en operation.

Catalanerne havde forventet, at hans genoptræning ville tage imellem syv til ni måneder, hvilket ville betyde, at han måtte misse EM-slutrunden, men dog ville blive klar til Barcas pre-season. Men ifølge en rapport fra avisen AS, går midtbanespillerens restitution langsommere end man havde regnet med.

Artiklen fortsætter under annoncen


Spanieren er angiveligt kun halvvejs i genoptræningen, og han har derfor lang vej endnu før han er tilbage på 100% igen. Det skyldes angiveligt, at Gavi også blev ramt på højre menisk, og det kan betyde en forlængelse af skadesperioden på op til tre måneder.

Stortalentet kan derfor i værste fald ende med at sidde ude i næsten et år, og det er ikke til at vide, hvilken spiller han er, når han kommer tilbage på banen. Catalanerne er derfor også ekstra påpasselige med Gavi, og derfor regner man senest med at have ham tilbage i oktober-måned.

Og når spanieren er tilbage, vil det sandsynligvis også kræve en del uger, før han er tilbage i fuld kondition, og være i stand til at bidrage på samme måde som før skaden.

gavi37F

// Gavi
.:FORSIDE:.