fbpx
Annonce

Ledelsen sender klar besked til Spanien om Yamal

Anders Lang Jensen - 08.04.24

// Lamine Yamal

Den tidligere Barca-spiller Bojan Krkic er nu en del af ledelsen i klubben med et særligt fokus på de unge talenter. Dem er der heldigvis mange af på førsteholdet også, og Bojan sender et stort signal om dem til landsholdet frem mod sommer.

Efter en lang og intens sæson på klubplan venter en EM-slutrunde i Tyskland samt De Olympiske Lege i Paris senere på sommeren. Her skal det spanske landshold deltage i begge turneringer, og Barcas unge kometer Lamine Yamal og Pau Cubarsí har mulighed for at være med til begge ting.

Artiklen fortsætter under annoncen


’Denne sommer kommer der to vigtige begivenheder med EM og OL, men det vil være en stor fejl at udtage Lamine Yamal og Pau Cubarsí til begge turneringer. Vi skal være opmærksomme på det store pres på spillerne efter en hård sæson med mange kampe’, siger Bojan til Sport.

’Der er mange mennesker i forskellige roller, der er nødt til at forstå, at de er børn. De er spillere, som stadig udvikler sig. Vi skal alle sørge for, at de også er i stand til at spille mange EM- og OL-kampe i fremtiden’, slutter Bojan.

16-årige Lamine Yamal og 17-årige Pau Cubarsí har fået store roller for Barca, og de ligner også faste mænd i den spanske A-landsholdstrup.

Derfor er der gode chancer for, at de udtages til sommerens turneringer, men Barca vil uden tvivl presse på for at beskytte dem mest muligt og meget vel forsøge at undgå en udtagelse til den olympiske turnering efter EM.

yamal69

.:FORSIDE:.