fbpx

Pau Victor: 'Jeg vil lære af Lewandowski'

FCBARCELONA.DK - 04.08.24

 


Pau Victor blev den helt store oplevelse, da Barca i nat besejrede Real Madrid med 2-1. Angriberen stod for begge catalanske scoringer og efter kampen var han helt naturligt glad for, hvor godt sæsonen er startet for ham.

Pau Victor scorede en enkelt gang mod Manchester City tidligere på ugen og i nat fortsatte han så de gode takter, ved at nette to gange i El Clásico.

'Jeg er meget stolt og dette moment vil jeg huske resten af mit liv. Mine mål er frugten af det kollektive arbejde og jeg nyder det. Nu skal jeg ud og svare på alle de beskeder jeg har fået og der er mange' indledte en glad Pau Victor efter El Clásico.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


'Jeg er heldig at dele omklædningsrum med Lewandowski, der er en unik angriber og jeg ønsker at lære af ham ved hver eneste træning' fortsatte Victor.

Han blev spurgt, hvilken position i angrebet han foretrækker. 'Jeg har muligheden for at spille alle tre positioner. Jeg føler mig til rette på alle tre, men hvis jeg skal vælge, vil det være helt i front. Jeg spiller der hvor træneren vil bruge mig og giver alt, uanset hvor jeg spiller' svarede han.

Til sidst blev spurgt hvordan det var at spille sin første Clasico. 'Det er svært at betragte en kamp mod Real Madrid som en venskabskamp, for de giver altid ekstra motivation' afsluttede han.

pauvictor1F

// Pau Victor
.:FORSIDE:.