fbpx

Ronald Araujo runder ligakamp nr. 100 i aften

FCBARCELONA.DK - 11.02.24

 


Ronald Araujo har udviklet sig til en af holdets bærende spillere og i aften runder han en milepæl i La Liga, for det bliver hans ligakamp nr. 100, når Barca tager imod Granada på Estadi Olímpic.

Det var tilbage i oktober 2019, at Barca daværende træner, Ernesto Valverde, sendte den unge Araujo på banen til hans første ligakamp. Dengang var Araujo 20 år og bar trøje nummer 33, og han spillede til daglig for klubbens andethold.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Hans ligadebut er dog ikke noget han husker tilbage på med glæde, for han kom på banen i det 72. minut og blev udvist et kvarter senere, da han som bagerste mand begik et frispark i kampen mod Sevilla og fik rødt kort.

Siden har Araujo udviklet sig til en af verdens bedste centrale forsvarsspillere. I sæsonen 2020/21 blev han en fast del af førsteholdet og siden dengang er det blevet til 138 kampe for førsteholdet, hvor 99 af dem altså har været i La Liga.

Hans statistik i disse 99 ligakampe lyder på 69 sejre, 19 uafgjort og 11 nederlag, samt syv mål og tre assist.// Ronald Araujo // Granada
.:FORSIDE:.