fbpx
Annonce

Araujos og De Zerbis agenter til møde i Barcelona

FCBARCELONA.DK - 14.02.24

 


Det vakte opsigt da de to agenter, Edmundo Babchi og Edoardo Crnjar, i dag ankom til Barcelona, for de repræsenterer både Ronald Araujo og Brightons træner Roberto de Zerbi. Spørgsmålet er, hvad de skal tale om.

Babchi og Crnar repræsenterer en række spillere og trænere, blandt dem Ronald Araujo og Roberto de Zerbi, og nu gisnes der om, hvad formålet er med deres besøg i Barcelona. Det er mediet Jijantes der spottede de to i lufthavnen og flere medier omtaler deres besøg, blandt dem avisen AS.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det er ingen hemmelighed, at Ronald Araujo er meget eftertragtet på spillermarkedet og Bayern München skulle være klar med rigtig mange penge samt en massiv lønforhøjelse til forsvarsspilleren. Måske det er et stort tilbud fra Bayern som skal fremlægges for Barcas sportslige ledelse.

Ligeså interesssant er det, hvis de to agenter skal tale om Roberto de Zerbi, der gør det godt hos Brighton, som han har kontrakt med til 2026. Måske Barca er interesseret i at høre om mulighederne, for at hente den 44-årige italiener til sommer, når Xavi stopper.

Der kommer næppe nogle svar på hvad de to agenter helt præcist skulle i Barcelona, men der er ingen tvivl om, at de når de begge dukker op, så har der været noget væsentligt at tale om.// Ronald Araujo // Roberto de Zerbi
.:FORSIDE:.