fbpx
Annonce

Rygter om byttehandel mellem Roque og Greenwood

FCBARCELONA.DK - 14.05.24

 


Mason Greenwood, der på lejeophold hos Getafe, har i længere tid været rygtet i Barcas søgelys. Nu er der meldinger om, at Manchester United overvejer en gensidig lejekontrakt, hvor Vitor Roque rejser den anden vej.

Mason Greenwood har haft en flot sæson for Getafe og flere klubber i La Liga meldes interesserede i ham, blandt dem Atlético Madrid og FC Barcelona. Det er Manchester United der ejer angriberen, men de ønsker ikke at tage ham tilbage efter sidste års anklager om vold og trusler mod en kærreste, anklager der senere blev frafaldet.

Artiklen fortsætter under annoncen


Derfor skal United have afsat Greenwood og nu fortæller avisen Sport, at det måske sker ved, at Vitor Roque rejser den anden vej. Den engelske klub vil gerne havde brasilianeren tilknyttet truppen den kommende sæson og Barca vil gerne have ham lejet ud, så han kan få mere erfaring og spilleminutter, noget han får svært ved i Barca den kommende sæson.

Derfor kunne det ligne en god aftale med en gensidig lejeaftale, men spørgsmålet er om Barca vil foretrække, at Vitor Roque bliver i La Liga, så han kan vænne sig til den og forhåbentlig kan vende bedre tilbage.

greenwood3F

// Vitor Roque // Mason Greenwood
.:FORSIDE:.