fbpx
Annonce

Xavi: 'Der kommer rotationer mod Almería'

FCBARCELONA.DK - 15.05.24

 


I morgen aften tager Barca på besøg hos nedrykkerne fra Almería i ligaens 36. spillerunde og på et pressemøde i dag annoncerede Xavi ændringer i startopstillingen, fordi Barca har tre kampe i samme uge.

'Det bliver en svær kamp. Almería har fortjent flere point, men desværre for dem, rykker de ned. De kan spille uden pres og uden at have noget at tabe. De har gode spillere og har gjort det godt mod Girona og Real Madrid' indledte Barca-træneren om torsdagens udekamp.

Her er hvad Xavi også sagde:

Artiklen fortsætter under annoncen


Mulighed for at slutte toer i ligaen:
'Vi afhænger kun af os selv. Får vi seks point mere, slutter vi toer, så det er et klart mål. Det handler både om prestige og økonomi, og en titel mere at spille om'.

Ændringer i startopstillingen:
'Det er kommer ændringer, hvilket er logisk. Real Sociedad udmattede os og der er træthed i truppen. Derfor kommer der rotationer. En er tvunget på grund af Gündogans karantæne. Vi har brug for friske folk'.

Kan Ronald Araujo spille:
'Han er ikke helt på toppen, så vi må se i morgen. Der er stadig noget der generer ham'.

Araujos fremtid i klubben:
'Jeg taler meget med ham og i dag talte vi om hans skavanker. Han ved udmærket hvad jeg mener om ham. Han ved hvad jeg ønsker for hans fremtid og han er glad for at være her'.

Vitor Roques situation:
'Købet af Roque var ikke for at han skulle komme i december. Han skulle være blevet i Brasilien, men så blev Gavi og Balde skadet og vi besluttede, at han skulle kommer hertil, så han kunne lære klubben og holdkammeraterne at kende. Han skal udvikle sig og han er klar over, at der er spillere der står foran ham og at han derfor spiller mindre'.

Forstærkninger til sommer:
'Vi skal have planlagt det og forstærke os hvis vi kan. Målet er at der sker ændringer og blive bedre, for elles bliver det som nu. Vi skal have ændret det, som ikke er gået godt. Vi skal se på den økonomiske situation, men det er ikke tiden at tale om dette'.

Hvad sker der med Joao Félix:
'Han har konkurrence af Raphinha og Lamine. Joao har været vigtig for os og det vil han være resten af sæsonen'.

Konklusion på sæsonen:
'Vi har spillet bedre, men konkurreret dårligere end sidste sæson. Vi skal hele tiden blive bedre og kunne konkurrere bedre. Denne sæson er tingene smuttet fra os på grund af detaljer'.

Skuffede tilhængere:
'Vores fans ved, at den økonomiske situation ikke er som for 25 år siden. Vi befinder os i en svær og kompliceret situation. Før kunne en træner sige, at de ville købe den og den, men sådan er det ikke mere. Vi har ikke længere samme betingelser som andre. Det skal tilhængerne forstå. Det betyder ikke, at vi ikke spiller med om titler, men vi har brug for tid'.

xavi16F

// Xavi // Almeria
.:FORSIDE:.