fbpx
Annonce

Flere journalister støtter Lewandowskis Ballon d'Or

Markus Johannessen - 15.05.24

// Robert Lewandowski

For nogle uger siden, blev der spekuleret i, at Lewandowski kunne modtage en Ballon d'Or fra 2020 med tilbagevirkende kraft. Nu presser flere prominente journalister angiveligt på for, at det bliver en realitet. 

Robert Lewandowski var i 2020 den store favorit til at vinde den mest prestigefulde individuelle pris, da han vandt tre titler med Bayern München og scorede 55 mål i 47 kampe. Heldet var dog ikke på polakkens side, da Ballon d'Or-kåringen blev aflyst grundet coronapandemien.

Artiklen fortsætter under annoncen


Nu fire år senere, overvejer France Football, som står for Ballon d'Or-uddelingen, at overrække trofæet til den 35-årige angriber. Det franske magasin har angiveligt taget dette til overvejelse, da de vil skabe historisk retfærdighed og undgå at skade prisens betydning, integritet og omdømme. 

Ifølge den catalanske avis Sport, er der flere og flere indflydelsesrige interessenter, som stemmer for, at Lewandowski retmæssigt modtager sin Ballon d'Or fra 2020. Transferjournalisten Fabrizio Romano, har også for nyligt gæstet en polsk podcast, hvor han melder at noget er i bevægelse og der arbejdes på at udfylde det hul i Ballon d'Or-kåringen, som han beskriver som værende en stor fejl. 

Ballon d'Or-prisen er blevet uddelt siden 1954 og kun i 2020 har der ikke været nogen modtager af trofæet. Det bliver der måske rettet op på i nærmeste fremtid og Barcas 9'er kan opnå endnu en milepæl i en imponerende karriere.

lewandowski102F 

.:FORSIDE:.