fbpx
Annonce

Avis: Inter overvejer at hente Vitor Roque

Markus Johannessen - 16.05.24

 


Det lader til, at Vitor Roque er på vej mod en ny destination, allerede seks måneder efter han kom til Barca i januars transfervindue. De seneste meldinger går på, at Inter Milan er interesseret i den brasilianske angriber. 

Xavi og co. ønsker fortsat, at Vitor Roque bliver et aktiv for klubben i fremtiden, men meget tyder på, at han ikke får en rolle i førsteholdstruppen i næste sæson. Barca ønsker at leje ham ud, så han kan modnes med spilletid i en anden klub, men brasilianerens agent, André Cury, har kommunikeret at han foretrækker et permanent skifte.

Artiklen fortsætter under annoncen


Under alle omstændigheder peger pilen mod, at den 19-årige angriber repræsenterer en anden klub efter sommeren transfervindue, enten på en lejeaftale eller en direkte transfer. 

Ifølge den catalanske avis Sport, har Serie A-klubben Inter Milan meldt sig på banen og overvejer kraftigt at hente Vitor Roque til Italien. Dette bakkes op af det italienske medie, La Gazzetta dello Sport, som hævder at Milano-klubben allerede er i kontakt med catalanerne og André Cury, som angiveligt har et godt forhold til Inters ledelse. 

Inter ønsker at revolutionere deres angreb, men vil have begrænsede økonomiske ressourcer til at håndtere køb af førsteklasses spillere. Derfor overvejer klubben angiveligt at satse på et ungt talent, som de selv har mulighed for at udvikle. 

Indtil videre ønsker Inter Milano efter sigende at leje Vitor Roque og presser på for at tilføje en købsoption på under 60 millioner euro. Der er dog konkurrence fra Primeira Liga-klubben, Porto, som ligeledes ønsker at hente den unge angriber. Barcas ledelse er angiveligt i dialog med begge klubber.

roque49F

// Vitor Roque
.:FORSIDE:.