fbpx

Roque: 'Jeg er lykkelig for mit første mål'

Peter Vyff - 01.02.24

 


Vitor Roque scorede i går sit første mål for Barca, som tilmed også sikrede holdet en ekstrem vigtig sejr. Brasilianeren strålede derfor også at glæde, da han efter kampen mødte medierne.

Selvom Barca endnu engang præsterede under niveau, lykkedes det alligevel holdet at hente en hjemmesejr mod Osasuna. Catalanerne forlod Estadio Olímpic med en 1-0 sejr i bagagen, og sikrede sig tre vigtige point i toppen af La Liga.

Sejren kom i hus i anden halvleg, hvor den netop indskiftede Vitor Roque, satte hovedet på en genial yderside-aflevering af João Cancelo. Stortalentet scorede dermed sit første mål for Barca, efter et par lunkne præstationer indledningsvist i blaugrana-trøjen.

Artiklen fortsætter under annoncen


Den 18-årige Roque kunne derfor heller ikke skjule sin begejstring, da han udtalte sig efter kampen. 'Jeg er lykkelig for mit første mål, og især fordi det sikrede os tre point. Det er en drøm der går i opfyldelse, og jeg har ventet på dette øjeblik i lang tid' sagde brasilianeren ifølge avisen AS.

Stortalentet uddybede efterfølgende forskellen på fodbolden i den brasilianske og spanske liga: 'Her er foregår spillet meget hurtigere end i Brasilien. Jeg er derfor nødt til at være mere fokuseret, og det kræver noget mere af mig' sagde Roque.

Den tidligere Athletico Paranaense-spiller blev til sidst spurgt ind til stemningen på holdet, efter at Xavi annoncerede sin opsigelse i sidste uge: 'Stemningen i omklædningsrummet er god, på trods af Xavis beslutning om at forlade os' afsluttede brasilianeren.



// Osasuna // Vitor Roque
.:FORSIDE:.