fbpx

Med Ferran Torres skadet bliver der brug for Roque

Simon Arun Vrábel - 02.02.24

 


Ferran Torres lårskade kommer få uger før Barca møder Napoli i den første af to vigtige Champions League-kampe, og da Raphinha og João Félix også er skadet, betyder det, at Vitor Roque kan få en vigtig rolle.

Skader kommer sjældent på et godt tidspunkt, men med kun tre uger til Champions League-opgøret imod Napoli er det særdeles kritisk, at Raphinha, João Félix og Ferran Torres er skadet. Det betyder muligvis, at nyankomne Vitor Roque får en vigtigere rolle en hidtil planlagt.

Artiklen fortsætter under annoncen


Med de aktuelle skader efterlader det kun Xavi med Robert Lewandowski, Lamine Yamal og Vitor Roque til de forreste tre pladser i angrebet. Planen med brasilianeren var ellers at passe ekstra godt på ham i de første måneder i klubben, men i mangel på alternativer, bliver Xavi nødt til at trække veksler på den 18-årige angriber allerede nu.

Udover at Roque knap har haft tid til at falde til på holdet siden sin ankomst for knap en måned siden, så spiller brasilianeren på samme position som Lewandowski. Imens Roque tidligere har prøvet at spille på kanten, så er hans foretrukne position centralt, og det kan betyde, at Xavi enten vælger at spille 4-4-2 som man tidligere har set, eller rykke Roque ud på kanten.

Uanset hvad så må det forventes, at Xavi i større grad vil bruge Roque end man har set i de tidligere kampe, når man i de kommende opgør møder Deportivo Alavés, Granada og Celta de Vigo, inden Champions League-opgøret spilles den 21. februar i Italien.



// Ferran Torres // Vitor Roque
.:FORSIDE:.