fbpx
Annonce

Girona sender gave til Barca efter nyt pointtab

FCBARCELONA.DK - 15.05.24

 


Girona smed tirsdag aften point i den spanske liga for anden runde i træk, da catalanerne på hjemmebane tabte med 0-1 til Villarreal. Dermed har Barca en gylden mulighed i morgen mod Almería for at lægge afstand.

Det er som bekendt Barca og Girona, som kæmper om den meget vigtige andenplads i La Liga, som giver direkte adgang til Champions League og som også sikrer en plads i den spanske Supercup. I weekenden generobrede Barca andenpladsen, da man slog Real Sociedad og da Girona spillede uafgjort mod Alavés. Barca kom op på 76 point foran Girona med 75.

Tirsdag gik det så igen galt for Girona, da man på hjemmebane mod Villarreal tabte med 0-1. Dermed sendte de catalanske naboer en gylden mulighed videre til Barca, som med en sejr over Almería torsdag aften kan lægge afstand til Girona.

Artiklen fortsætter under annoncen


Hvis Barca slår Alméria torsdag vil man lægge afstand til Girona og have hele fire point ned til de catalanske naboer. Det vil man have med kun to runder tilbage af ligaen, hvor Xavis mandskab altså så kan tåle at tale én af de to kampe og stadigvæk holde andenpladsen.

Girona skal møde Valencia (ude) og Granada (hjemme) i de to sidste runder, mens Barca udover Alméria torsdag aften skal møde Rayo Vallecano (hjemme) og Sevilla (ude).

Se stillingen i La Liga her.

// La Liga // Girona
.:FORSIDE:.