fbpx

Araujo: 'Vi er klar til de udfordringer der venter'

FCBARCELONA.DK - 01.12.23

// Ronald Araujo

Det var Araujo der bar anførerbindet, da Barca i tirsdags mødte Porto, hvor holdet sikrede sig videre deltagelse i Champions League. I går udtrykte han glæde over at være anfører og så optimistisk frem mod resten af sæsonen.

Det var ved arrangement i går at Ronald Araujo så tilbage på tirsdagens 2-1 sejr over Porto. 'Vi er meget glade, for vi nåede holdets og klubbens første mål, der var at kvalificere os til ottendedelsfinalen. Det var en meget vigtig kamp og vi er meget glade, men vi skal også videre. Vi har mange udfordringer foran os og dem er vi klar til' lød det optimistisk fra ham.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det betød tydeligvis meget for Araujo at have rollen som anfører i kampen. 'Det er meget specielt at bære anførerfindet. Det er både en ære og et ansvar' sagde han videre.

Det er holdkammeraterne der har valgt Araujo som én af holdets fire anførere, hvor Sergi Roberto er førsteanfører, man han startede på bænken mod Porto, mens Ter Stegen er ude med en skade. Dermed blev det Araujo der trak anførerbindet om armen i sin egenskab af tredjeanfører.

'Det er en ære at kunne afløse Sergi Roberto, for han er et stort menneske og en god holdkammerat, der kender klubben og alle som er her. Jeg er meget glad, for at jeg er blev valgt til dette' afsluttede han..:FORSIDE:.