fbpx

Peña meldes tæt på exit og Barca søger alternativ

Anders Lang Jensen - 13.05.24

 


Sidste sommer var Barcas andenmålmand Iñaki Peña tæt på et exit, men han blev i det catalanske. Denne sommer bliver dog meget vel endestationen for Peña, og Barca kigger mod nye muligheder på målmandspositionen.

I denne sæson har Iñaki Peña fået pænt med spilleminutter i buret på førsteholdet. Marc-André Ter Stegen havde undervejs en længere skadespause, og det gav 17 kampe i målet. Her indkasserede Peña sammen med defensiven 32 mål, og keeperen imponerede ikke i perioden.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ifølge avisen Mundo Deportivo tyder det også på, at Iñaki Peña forlader Barca efter sæsonen. Andenmålmanden vil få mulighed for at skifte til en anden klub og få mere spilletid, og i ledelsen er man mere overbeviste om, at man måske skal hente en ny keeper ind i stedet for Peña.

Barca-ledelsen prioriterer flere positioner til sommer specielt på midtbanen og i offensiven, men målmandsposten er også en del af puljen. Ter Stegen vil fortsat være klar førstemålmand, men der skal meget vel findes en ny spiller til målmandsteamet til sommerens transfervindue.

Den sidste plads i teamet fortsætter med at være 20-årige Ander Astralaga, som for nu figurerer som tredjemålmand. Den rolle vil målmandstalentet angiveligt også få på den anden side af sommerpausen.

pena5

 

// Iñaki Peña
.:FORSIDE:.