fbpx

Iñaki Peña ser ikke ud til at forlade Barca

FCBARCELONA.DK - 21.06.24

 


Barcas reservekeeper Iñaki Peña har været rygtet væk denne sommer i jagten på mere spilletid, men nu er der forlydender om, at han vælger at blive i klubben i håbet om, at Hansi Flick vil give ham flere minutter end Xavi gjorde.

Marc-André ter Stegen er indiskutabelt Barcas førstekeeper og derfor har Iñaki Peña kun spillet, når tyskeren har siddet uden med en skade. Det gjorde han et par måneder i sidste sæson og det kastede 17 kampe af sig til Peña.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ter Stegen overtog dog pladsen i målet straks da han var klar igen og så måtte Peña igen se sig henvist til bænken.

Nu fortæller avisen Mundo Deportivo, at Iñaki Peña har droppet alle planer om et skifte denne sommer. Der har ellers være spekulationer om at han ville væk og der har også været forespørgsler fra andre klubber, blandt dem Real Betis.

Det er ankomsten af Hansi Flick der angiveligt har fået Peña på andre tanker. Det ligger fast at Ter Stegen vender senere tilbage til Barca på grund af deltagelsen ved EM, hvor Tyskland ventes at komme langt i turneringen. Det giver Peña mulighed for at vise sig frem for Flick i håbet om mere spilletid henover sæsonen.

pena16F

// Iñaki Peña
.:FORSIDE:.