fbpx
Annonce

Avis: Barca vil ikke sælge Mika Faye

Markus Johannessen - 07.04.24

 


Efter den enorme efterspørgsel på Mika Fayes underskrift fra samtlige storklubber, har Barcas ledelse nu angiveligt taget en stor beslutning. Forsvarstalentet vil ikke blive solgt, men derimod tilslutte sig førsteholdet. 

19-årige Mikayil Faye er en af de spillere fra Barcas talentudvikling, der vækker mest interesse på det internationale marked, selvom han endnu ikke har debuteret officielt med førsteholdet. Den sportslige ledelse har efter sigende allerede klargjort hans fremtid i lyset af det voldsomme antal tilbud og interesse han har modtaget på det seneste. 

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Xavi vil lade ham debutere denne sæson officielt med førsteholdet. Sådan melder den catalanske avis Sport, som supplerende skriver, at Barca har slået fast, at den unge forsvarsspiller hverken skal sælges eller udlejes, men være en del af næste sæsons førstehold som en fast del af truppen. 

Det betyder dog også, at den senegalisiske landsholdsdebutant kommer til at skabe yderligere konkurrence på den allerede overbookede centerback-position. Planen er fortsat at tage permanent afsked med Lenglet og Eric García efter deres lejeophold ophører, men derudover kan Íñigo Martínez, Andreas Christensen og Koundés plads i truppen være truet. 

Det er ellers ikke småpenge catalanerne kunne have hevet hjem i ren profit for Mika Faye, da hans underskrift kunne have udmundet i en ren budkrig for nogle af europas største klubber, men hans venstrebenede profil og allerede rutinerede spilforståelse har angiveligt overbevist ledelsen om, at han bliver et vigtigt aktiv i Barcas fremtidige projekt og kan tage springet til førsteholdet uden problemer. 

// Mikayil Faye
.:FORSIDE:.