fbpx
Annonce

Avis: Inter melder sig ind i kampen om Mika Faye

Markus Johannessen - 06.04.24

// Mikayil Faye


Endnu en europæisk storklub har tilsluttet sig køen til Mika Fayes underskrift. Italienske Inter Milan viser nu også interesse og den unge forsvarsspiller fortsætter med at være et af de mest omtalte emner på transfermarkedet.

Mikayil Fayes imponerende præstationer for Barca Atlètic og Senegals landshold, hvor han scorede et fantastisk mål i sin debut mod Gabon, har tiltrukket mange beundrere. I samtlige af de mest kompetitive europæiske ligaer, har topklubber henvendt sig til Barca for at høre nærmere om det 19-årige talent.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Manchester United, Chelsea, Arsenal, Juventus og Dortmund meldte for nyligt deres interesse og ifølge den catalanske avis Sport, har Inter Milan nu også det unge stjerneskud i overvejelserne for næste sæson.

Barca løb en risiko da de investerede 1,5 millioner euro for en 19-årig backspiller i den kroatiske 2. division, og der blev stillet spørgsmåltegn ved rationalet bag, taget klubbens økonomi i betragtning. Ikke desto mindre ser investeringen ud til at have ramt plet og bliver profitabel for catalanerne.  

Mika Fayes frikøbsklausul ligger på 400 millioner euro, og han har skrevet under med Barca indtil 2027. For øjeblikket står det klart, at han ikke vil fortsætte på andetholdet næste sæson. Derfor vil, hvem end der er cheftræner for førsteholdet næste sæson, have ansvaret for, hvad der skal ske med Mika i 24/25-sæsonen.

.:FORSIDE:.